WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

LOST 4x11 Cabin Fever

2008.05.14. 16:27 :: KitCat

Ben, Hugo és Hurley nagyban keresték a kunyhót. Miután John a régi Dharmás Horace-szal álmodott, aki azt mondta neki, hogy keresse meg őt, elindultak a tömegsírhoz, Locke beavatta Hurley-t a nagy mészárlós titokba, majd talált egy térképet, ami Jacobhoz vezetett. A házba csak ő ment be, ám nem J várta, hanem Christian Shepard. Pár fülesincs titkolózós mondat után Locke megpillantotta a sötétben Claire-t is, aki olyan hangulatban volt, mintha be lenne lőve. Christian azt mondta, hogy Aaron ott van, ahol lennie kell, azaz elkerül majd a szigetről. A kérdésre, hogy miképp mentse meg a szigetet, azt a választ kapta, hogy mozdítsa el azt. A kedvenc triós jelenetem az volt, amikor Ben és Hugo kinn ültek a kunyhó előtt, dagi elővett egy csokit, majd mikor Ben csorgó nyállal a finomságra nézett, megfelezte vele. :)

A hajón, miután visszajöttek Keamy-ék, kiderült, hogy Michael Ben kéme. Jól el lett verve, de megölni nem tudták, hiszen a Sziget nem engedte. Egy hajós felajánlotta Sayidéknak, hogy bújjanak el, ám ők inkább úgy döntöttek, hogy meglépnek egy csónakkal. Desmond a végén meggondolta magát és Sayid egyedül ment vissza. Miután Frank ellenállt Keamy-nek, az pedig fenyegetésül megölt két embert(köztük a dokit) visszarepültek a helikopterrel, Frank pedig kidobott Jack-éknek egy jelzőberendezést, amin láthatták, hogy hol van a legénység.

A visszaemlékezések egy '60-as jelenettel kezdődtek. Egy csini fiatal lány az anyja tiltása ellenére elindult egy randira, s elütötte egy kocsi. Mikor tolták az hordágyon, bevallotta, hogy terhes, s nemsokára meg is született a kis John Locke. A baba 3 hónappal előbb jött világra, de minden betegséget legyűrve túlélte a kritikus időszakot. A lány nem bírta elfogadni a gyereket, így került a kisfiú egy otthonba, ahova később ellátogatott Richard Alpert(úgy látszik, hogy nem öregszik a csávó, hisz a flashbackben is olyan volt, mint most)és kérte, hogy válasszon egy tárgyat az asztalra tettek közül, aszerint, hogy melyiket érzi magának. John egy kést választott, Richard mérges lett, majd elviharzott. Később a gimiben egyfolytában szekálták szegény srácot, majd kapott egy meghívást egy tudós táborba, ahova egy bizonyos Dr.Alpert hívta el. Nem fogadta el persze az ajánlatot. A következő jelenetben már a lebénult Locke-ot láthattuk. Egy ápolóval beszélgetett, aki arról próbálta meggyőzni, hogy csodák márpedig léteznek. A férfi a Naomit megbízó Abbadon volt. John-nak azt mondta, hogy vágjon bele az ausztráliai túrába, hogy magára találjon.

Szólj hozzá!

Címkék: lost eltűntek evangeline lilly

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr74468549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása