WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Doktor House 3x23 A bunkó

2008.05.14. 16:45 :: KitCat

Egy iszonyat bunkó kamasz összeverte a már legyőzött sakkellenfelét, majd elkezdett fájni a feje. A csapat együtt dolgozott az eseten, ám sehogy sem tudtak rájönni, hogy mi a baj. Mindent bevetettek, bedrogozták egy gombával a gyereket, teletömték hambihússal, de egymás után leálltak a szervei. House játszott vele egy sakkpartit, s azon volt, hogy felhúzza, ám nem sikerült neki. Forman állásinterjúkra kezdett járni, ám a new york-i kórházbeli időpontját valaki visszamondta a nevében. Azt hitte, hogy House volt, aki elment Cuddy.-hoz, hogy rábizonyítsa, aki elment Wilson-hoz, aki elment Cameronhoz és úgy tett, mintha ő lett volna, hogy a csaj magára vállalja, ám itt sem volt vége, mivel Cam Chase-re gyanakodott, aki pedig visszament House-hoz és elmondta, hogy biztos benne, hogy ő tette. Be is vallotta a doki, majd nézett egy nagyot és rájött, hogy a srácnak vastúladagolása van. Nate a bábukat elég furán fogta meg, méghozzá azért, mert nem tudta behajlítani a hüvelykujját, s ez volt a titok nyitja.

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 house doktor house dr house house md

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr85468589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása