WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

NCIS 4x09 Twisted Sister

2008.05.06. 04:52 :: KitCat

McGee-hez az éjszaka közepén beállított a húga, Sarah. Tiszta vér volt mindene és azt hajtogatta, hogy mgeölt valakit. Mivel McGee nem akarta, hogy  a lányt letartóztassák, maga kezdett nyomozni, ám egyhuzamban Gibbsékkel, hiszen találtak egy halott matrózt az egyetemnél, ahonnan Sarah elmenekült. Kisebb-nagyobb hazudozások után Tim lebukott, Gibbs a liftben elbeszélgetett vele, egyre több nyom került elő, s minden bizonyíték Sarah bűnösségét erősítette meg. A végső bizonyíték egy taxiban talált hányás volt, melyben Abby megtalálta a drogot, amellyel elkábították Sarah-t. Kiderült, hogy az egyik diáklány keverte bele a pizzájába, s a matrózt, aki amúgy az ex-barátja volt Sarah-nak, egy fiú ölte meg, a drog"csempész" lány barátja... Kiderült, hogy McGee írt egy könyvet, ami a csapatról szól, és Tony egyre biztosabb abban, hogy szerelmes(igazgatónővel is beszélgettek egyet a témáról).

Ma hajnalban Németországba utazom, s egy hétig ott is maradok, így a család felveszi nekem az összes sorozatot, s amint hazaértem, s megnéztem őket, s rögtön írok!

1 komment

Címkék: tv2 ncis gibbs ziva david anthony dinozzo

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr26456018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NOKI 2008.05.13. 21:05:23

tetszik az NCIS blogod
süti beállítások módosítása