WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Smallville 6x11 Igazság

2008.05.05. 19:50 :: KitCat

Azt hiszem, évek óta erre a részre várok. Bár a sorozat az ifjú Superman emberibb formáját próbálja bemutatni, mindig is azt szerettem volna látni, ahogy akciózik, más szuperhősökkel együtt. Miután Bart, a hipergyors srác visszatért, Clark elkezdett gyanakodni, hogy vajon mi okból van újra itt. Kiderült, hogy Cybrog(Victor) és Aquaman(Arthur) társaságában a fiú Olivernek dolgozik. Lex titkos, 33.1-es üzemeit ikatták ki. Mikor egy bevetés során Bartot elkapták, Clark csatalakozott a csapathoz és isteni akciójelenetek következtek!! Nagyon jó volt, mindnekinek ajánlom, hogy nézze meg! Ami viszont szomorú, Lois és Oli szakítottak, mert a fiúnak nem volt ideje Loisra. Lex amúgy nagyon begurult és egyre unszimpibb, majdnem rájött arra, hogy Clark is benne volt a bulikban, de Lionel megvédte őt.

Holnap hajnalban Németországba utazom, s egy hétig ott is maradok, így a család felveszi nekem az összes sorozatot, s amint hazaértem, s megnéztem őket, s rögtön írok!

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 smallville

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr61453587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása