WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

LOST 4x10 Something Nice Back Home

2008.05.02. 19:56 :: KitCat

SPOILER! Kicsit lassabb volt most minden, de pár választ kaptunk. A flashforwardban láthattuk, hogy Jack és Kate együtt vannak és egy kis ideje közösen nevelik Aaront. Miután a doki elment Hurley-hez(aki teljesen bekattant), újra látta a halott apját, s hogy aludni tudjon az egyik munkatársától kért egy receptet altatóra, melyre később rászokott a piával együtt. Jakc eljegyezte Kate-et, ám a csaj titkolt valamit, s egy nagy vita során kiderült, hogy Sawyer utolsó kívánságát teljesíti. Így már tudjuk, hogy ő nem jutott ki, sztem ez a kívánság a kislányával kapcsolatos. Claire-ék a part felé tartottak, összefutottak Frank-kel, aki sikeresen elbújtatta őket Keamy-ék elől. Sajnos a füst elég gyatra munkát végzett, hiszen nem halt meg egy hajós sem. Miles a képességével megtalálta Karl és Danielle holttestét. Éjjel Claire arra ébredt, hogy kisbabáját Christian Shepard, azaz az édesapja ringatja. Hátrahagyva Aaront eltűnt, és szegény Sawyer hiába kiabált utána, nem adott magáról jelet. Jack elájult, kiderült, hogy a vakbele bedurrant, így Sun, Jin, Charlotte és Dan elmentek az orvosi állomásra. Jack ébren akart maradni a műtétnél, ám Juliet félidőben elkábíttatta. Mikor összevarrta, elmondta Kate-nak, hogy csókolóztak, de szerinte azért, hogy Jack bizonyítsa, nem szereti már Kate-et. Mikor a lány kiment a sátorból, Juliet odaszólt Jack-nek: Tudom, hogy ébren vagy. Jin rájött, hogy Charlotte beszél koreaiul, s megígértette vele, hogy kiviszi a következő adandó alkalommal Sun-t a szigetről.

Szólj hozzá!

Címkék: lost eltűntek michael foxx evangeline lilly

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr56451446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása