WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Vészhelyzet 13x18 Boldog szülinapot, Sam!

2008.05.01. 10:42 :: KitCat

Mindenki Sam szülinapjára készülődött, ám ő inkább a fiával volt elfoglalva. Napok óta nem válaszolt neki, s nem hallott felőle. Kapott egy beteget, egy öreg bácsit, akit egy fotós követett lépésről lépésre. Eleinte a nő nagyon ellenszenves volt, ám amikor elmesélte, hogy a haldoklók életútját követi végig, szimpatkius lett neki. Kiderült, hogy gyengédebb szálak is fűzik a bácsihoz. Mikor hazavitte kedvesét, bennhagyta cuccait, s rábízta őket Sam-re. A lány megnézte a képeket és kiderült, hogy a csaj is beteg. Mikor visszajött megbeszélték a dolgot, majd Sam megkapta a fényképezőgépét szülinapjára. Az esti bulin nem érezte felhőtlenül magát, de aztán megcsörrent a telefon és Alex pár mondata felturbózta a hangulatát. Hope és Morris egyre idegesítőbben próbálták szervezni Abby és Luca esküvőjét, na meg a nászutat. Ez nagyon zavarta őket, s felmerült az is, hogy munkatársak nélkül, Horvátországban tartják meg a menyegzőt. Neela-t egyre jobban idegesítette a vendégsebésztanonc, aki kinyírt egy beteget. Gates elmondta Sarah-nak, hogy ő az apja. A kislánya eleinte kiakadt, ám megbékélt a dologgal, már csak a teszt várat magára.

Szólj hozzá!

Címkék: rtl vészhelyzet

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr94449664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása