WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

NCIS 4x08 Aki egykor hős volt...

2008.05.01. 10:24 :: KitCat

Egy tisztet egy halott, fiatalkorú prosti melett találtak szintén kimúlva. A nyomozgatásnak csak a végére sikerült odakoncentrálnom, inkább a körítés volt izgi. Tony már megint "orvoshoz" ment, azaz a barátnőjével andalogtak. Ziva egyre féltékenyebb lett. Egy hajszál vizsgálatához kéne a laborba egy nagyon spéci és egyben irtó drága készülék, ám az NCIS-nek nincs pénze rá, így Abby elmegy egy bemutatóra vendégként. A műszert mutagató palival erősen flörtölnek, megcsinálja neki az elemzést, majd cserébe egy bowlingrandit kér a lánytól. Mikor kijött az asztala mögül, kiderült, hogy liliputi, ám ez Abby-nek egyáltalán nem volt gond, meg sem említette se szóban, se arckifejezésben. Lee ügynök és Palmer kapcsolata egyre veszélyesebb vizeken evez, hiszen Doki párszor majdnem rajtakapta őket. Mivel a prostikkal kereskedő kínai volt és a lányok, akiket terrorizált szintén azok voltak, Lee öltözött be kurvásan és elment hozzá erős titkos hátsósegítséggel, na meg 25 ronggyal, hogy adja vissza neki a nem létező hugát. Mikor bajba került, s őt is be akarták tenni a foglyok közé, előjöttek Gibbs-ék és természetesen megoldották az ügyet, kiszabadították a lányokat.

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 ncis gibbs ziva david anthony dinozzo

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr91449644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása