WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

LOST 4x09 The Shape of Things to Come (Eljövendő dolgok)

2008.04.26. 14:25 :: KitCat

SPOILER! ÖSSZEFOGLALÓ KÉPHEZ(saját munka)KATT BEN-RE!! Ez volt az első rész az évadban, amely 10/10. Miután Alexet elhurcolták a meggyilkolt Karl és Danielle mellől és leállíttatták vele a kerítést, Locke-éknál csengeni kezdett a telefon és az üzenet ez volt: 14J. Amint ezt Ben meghallotta előhúzott egy stukkert és kiadta a parancsokat. Mindenki átment a másik házba, Sawyer meg elindult, hogy megkeresse Claire-t. Mikor kilépett a házból, rögtön golyótenger várta, három mellékszereplő meg is halt(vicces jelenet volt:D). Claire háza felrobbant a csajjal együtt, de Sawyernek sikerült menedékbe vinnie őt a roncsok közül. Mikor már mindenki biztonságban volt, megjelent Miles egy telóval. Keamy kapitány akart Ben-nel beszélni. Azt követelte, hogy egérpofa menjen ki és adja meg magát és erre avval akarta rávenni, hogy Alexet használta. Szegény csaj kétségbe volt esve, Ben megígérte neki, hogy nem lesz semmi baj, s remélve, hogy Keamy elengedi őt, azt mondta, hogy a lány nem számít neki és nyugodtan lelőheti. Sajnos meg is tette, így megváltoztak a játékszabályok. Ben a titkos szobájában eltűnt, majd mikor visszajött, megjelent a jó öreg füst, kinyírt pár hajós embert. Miután Ben elbúcsúzott a lányától, bemenekültek a dzsungelbe, s egy apróbb pisztolyos "ereszd el a hajam" után Locke, Hugo és Ben Jacob-hoz, Miles, Sawyer, Claire és a baba pedig a partra indult. A flashforward fsz-je Ben volt. Egy irtó jópofa arckifejezéssel a sivatagban ébredt, s elgyepált két beduint, majd elindult fotózni. Egy arab férfit kapott lencsevégre, na meg Sayidot, aki épp halott feleségét, Nadja-t temette. Kiderült, hogy a pasi ölte meg a nőt, s ezért kapott is iraki barátunktól pár golyót, majd Ben és Sayid elváltak. Egérpofa következő helyszíne London volt, ahol egy hotelben találkozott Charles Widmore-ral és megígérte, hogy megmutatja milyen érzés, ha az ember elveszti a lányát.(Penny veszélyben van/lesz sajnos) A partra vetette a víz a hajó fedélzeti dokijának a hulláját, Dan megbuherálta az adóvevőt és morzézott a társainak. Megkérdezte, mi történt, s azt állította, hogy a válasz szerint Des-ék jól vannak és másnap reggel jönnek a helikopterrel. Szerencsére Bernard is értette a Morse-hez, így lebuktatta, hiszen az eredeti üzenet ez volt: Mirõl beszélsz?Az orvosnak semmi baja. Jack egyre ramatyabbul fest, spoilereim szerint a következő részben lesznek Vészhelyzetes jelenetek miatta. Isten nyugosztalja Alexet, Kalrt, Daniellet és a három jelentéktelen mellékszereplőt!

Szólj hozzá!

Címkék: lost michael foxx evangeline lilly

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr11442365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása