WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Doktor House 3x20 Család

2008.04.24. 15:50 :: KitCat

Wilson betegének, egy leukémiás fiúnak(Nick) az öccse(Mattie) adott volna csontvelőt, ám az utolsó pillanatban tüsszentett egyet, így mindenki azt próbálta kideríteni, hogy mi baja lehet, hiszen betegen nem lehetett donor. Fertőzésre gyanakodtak és még betegebbé tették, hogy kiderüljön, mi pontos diagnózis. Miután kiderül, hogy a szívével van a gond, megműtik. Sajnos nem érnek véget a gondok, újabb tünetei vannak. Forman nem törődve House-zal donort keresett, s talált is, ám az illető nem egyezett meg teljesen. Nick egyre rosszabbul lett a csontvelőtől, s mivel őt már nem tudták megmenteni, felvetették, hogy adják át neki Mattie fertőzését, mivel az nála gyorsabban mutatkozik meg, így meg tudják menteni a fiút. Idő közben nem kellett megölni Nick-et mivel kiderült, hogy mi baja Mattie-nek, de sajnos már nem volt annyi csontveleje, hogy tudjon adni bátyjának. Itt kezdődik Forman titkos, gusztustalan és illegális akciója, hiszen miután megbeszélte a fiúval, hogy a testvére az életét adta volna érte, megkérdezte, hogy kockáztatatna-e ő is a Nick-ért. Igennel válaszolt, s erre a doki beledöfött egy tűt a csipőcsontjába. A gyerek nagyon szenvedett, de így a kecske sem maradt éhesen és a káposzta is megmaradt, hiszen mindkét gyerek meggyógyult. House nagyon szenvedett egész idő alatt Hector-tól, aki rengeteg gondot okozott neki. Egyre jobban kezdett hasonlítani rá, mivel benyalt egy csomó VICODIN-t, így jól beállt, majd az epizód végén sántikálva sétált el Wilson-nal, hiszen House rávágta az ajtót a lábábra. A gyönyörű fehér kutyus rágta szét amúgy Házi botját, s ezért kellett vennie egy újat, amit a promóban is láthattunk. Forman beadta a felmondását, így ez már a Beginning of the End, azaz a csapat szétválásának kezdete.

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 house doktor house dr house house md

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr97439733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása