WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Vészhelyzet 13x17 Végső elhatározások

2008.04.23. 13:14 :: KitCat

Egy néger férfi került az osztályra lőtt sebbel. Jó ideig azt állította, hogy nem bűnös, de miután behoztak egy fiatal fekete fiút, magára vállalt minbdent. Morris beküldte hozzá Pratt-et, s megtudtuk, hogy a srác a fia. A kölyök megtagadta az apját és elmondta az igazságot, hogy leszálljon róla a férfi. Pratt meglátogatta a börtönben ülő haverját. Egy család is bekerült a kórházba, 2 napig voltak árokba borulva. Szerencsére mindenkit sikerült megmenti, a tizenéves fiút is, akit később hoztak be, mivel segítségért ment, s elszakadt családjától. Hope megtuda Abby-ék titikát, s rögtön elújságolta az esküvő hírét Morrisnak. Míg Gates összeszedte részeges apját, addig Sarah-val nagyszülei foglalkoztak, akik már elkezdték tervezni költözését, mit sem sejtve arról, hogy Gates Sarah igazi apja. Neela és Ray újra összejöttek, s ennek nagyon örülök, mindig is ők voltak a kedvenc szerelemeseim, csak sosem sikerült nekik a dolog.

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 er emergency room

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr53438094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása