WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Kutyaszorítóban 1x07 és 1x08

2008.04.18. 15:36 :: KitCat

A duplarészt még a múlt héten kezdtem el tölteni, s majdnem egy hétbe telt, mire lejött, ám elkezdtem nézni a már a gépemen lévő darabját az epizódnak 96%-nál, s a program szépen leállt. Ma éjjel bekapcsolva hagytam a gépet és így megnézhettem ma a teljes részt. Nem is tudom, hogy tetszik-e a befejezés-e vagy sem. Kíváncsi lennék mások véleményére! Miután a kommandósok lelőtték a bank előtt Egeret, Nyúl vette át a vezető posztot. Nagyon brutális alak, s már azt próbálta kikártyázni, hogy melyik túszt végezze ki először. Egy buszt és egy helikoptert kért Cali-tól. Mikor már egyre durvább lett a helyzet, s tényleg látszott, hogy nem fél megölni az áldozatokat, Farkas le akarta állítani. Miután a bankigazgató egy körömreszelőt döfött a hátába, még mindig talpon volt, s halálos verekedésbe keveredett az őrmesterrel, s ő maradt alul. Cali bement a bankba, s két perccel később hányva jött ki. Én is kidobtam volna a taccsot, hiszen elég ronda látvány volt Nyúl vérbefagyva. Megmondta, hogy vissza kell mennie, különben nem tud senkit megmenteni. Mikor visszatért, az egész bank tiszta füst volt(gondolom felgyújtották, de ezt nem is mondták el). Behatoltak a kommandósok, kivitték a túszokat, ám a bankrablók sehol sem voltak. A nagy kavarodásban Cali három túszt bekísért egy mentőbe, s elhajtottak. Persze nem a kórházba mentek, hiszen az autóban a túszejtők ültek. Calit a feleségével tartották sakkban, aki a külsősöknél volt. Pár apróbb akadályt kikerülve eljutottak egy elhagyatott helyre, ahol találkoztak a többiekkel. Deke nem akarta odaadni a százados feleségét. A Farkas zsebében csücsölő családi képben lévő mikrofonnak hála a kommandósok megtudták hol vannak és egy óriási tűzharc kezdődött. Deke magával ragadta Cali feleségét, ám a százados megmentette őt, s utána üldözőbe vette Farkast. A férif megkérte, hogy ölje meg. Meg is tette, s így az összes túszejtő ki lett nyírva, kivéve Malacot, hiszen Macskát is eltalálta egy kóbor golyó. Malac, azaz Albert Roman jelenetével van vége a sorozatnak. Egy kanadai bankból megszerezte az átutalt pénzt, s kiállított egy-egy csekket Cali-nak, Farkas fiának, magának és(sztem) a szüleinek. Az utolsó tűzharc nagyon jó volt, minden percét végigizgultam, az egyetlen, akit sajnálok, az Farkas, bár legalább nem került a zsernyákok kezére. Cali az utolsó percében egy békekézfogást adott neki, így tudhatjuk, hogy nem volt annyira rossz lélek.

5 komment

Címkék: kutyaszorítóban the kill point

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr37431621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lily 2008.04.19. 10:33:10

Sziasztok!
Nem tudja valaki, annak a számnak a címét ami a Cukorbáró c. sorozat reklámja alatt fut? Légyszi segítsetek!
köszi

KitCat 2008.04.19. 13:09:42

Ha jól tudom a legújabb reklám alatt Santana és Chad Kroeger Into the Night című száma megy.

Lily 2008.04.19. 14:29:27

Igen ez az. Megnéztem. Köszi szépen

szabotimi 2008.04.30. 09:52:39

Sziasztok! Tudnak nekem valaki abban segíteni, hogy a kutyaszorítóban utolsó részét honnan tudnám letölteni?
Előre is nagyon köszönöm!

KitCat 2008.04.30. 15:51:23

Szia! Sajnos az utolsó részt magában nem lehet, de a 7. és a 8. epizódot együtt meg tudod szerezni. Ajánlom, hogy töltsd le vhonnan a Qtorrent nevű programot, s aztán mehet a buli, ha sikerült szólja és segítek!
süti beállítások módosítása