WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Doktor House 3x20 Szobatisztaság

2008.04.17. 06:33 :: KitCat

Míg Wilson és Cuddy újabb randira mentek, addig House elkezdte faggatni az újonnan megismert ex-Mrs. Wilson-t, aki ingatlanosnak állt. Házi rájött, hogy amennyiben tovább folytatódik az igazgatónő kapcsolata Jimmy-vel szex nélkül, nagy baj lesz, hiszen nehezen fogják elfelejteni egymást, ha egyáltalán kell majd. Ezalatt az új beteg egy fiatal lány volt, akinek az agya, a mája, a tüdeje, s lassan a szive is lerobbant. Rákra gyanakodott a csapat, főleg Forman, akinek eléggé ellenszenves volt a nő. Elkezdték sugározni, amivel a legrosszabbatt tették, hiszen kiderült, hogy csak egy szimpla fertőzést kapott, amit a szervezete nem tudott így legyűrni, hiszen a sugárzás kinyírta az immunrendszerét. A lány meghalt, Forman-nek nagy bűntudata volt, s ha jól sejtem nemsokára ki fog lépni. Amúgy megismerhettük az édesanyját, aki alzheimeres, s nem mindig ismeri meg fiacskáját. Ja, és House gazdagabb lett Wilson és az exe közös kutyájával, Hectorral! :)

3 komment

Címkék: tv2 house doktor house dr house house md

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr98429349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

San Miguel José · http://sanmigueljose.blog.hu 2008.04.18. 10:51:34

Szia!
Egy kis segítséget kérnék tőled. A Viasat TV6-on a mozi hétvége alatt fut egy zene, aminek az előadójára és címére lenne szükségem. Tudnál ebben segíteni?
Köszönöm SMJ

KitCat 2008.04.18. 17:32:16

Szia! A mozihétvége reklámja alatt a következő szám fut: Kaiser Chiefs - Heat Dies Down.
süti beállítások módosítása