WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

NCIS 4x06 Boszorkányüldözés

2008.04.15. 15:15 :: KitCat

Halloween-kor mindig történik valami az NCIS háza táján. Így történt ez most is. Egy tisztet lelőttek, s a kislánya eltűnt. A csapat nyomozott, pedig szegény McGee egy bulira volt hivatalos, ahol a számítógépesjáték-rajongók gyűltek össze...jelmezben. Abby a fiúk szerencséjére egy kivágott, fehér Marilyn Monroe ruhában dolgozott. Nagyon jól nézett ki! Az ügyet illetőleg: A kislányt az anyja cégének egy alkalmazottja lopta el, hogy a nő csináljon valamit a biztosítási pénzekkel. Minden jól alakult a végére és gazdagabbak lettünk egy újabb klingonos viccel.(Gibbs:Tudod milyen nehéz egy klingon arcából olvasni?) Egy ilyen szituáció már volt a Vészhelyzetben is, Abby a pszichológiagyakorlata alatt foglalkozott egy férfival, aki csak klingonul beszélt. Amúgy nagyon irigylem az amcsikat, én is élveztem volna kiskoromban(sőt most is) a jelmezes cukorkakunyerát, ám sajnos nálunk ez nincs szokásban. Jól is nézne ki, ahogy királylányként végiglépcsőzném a panelházat és becsöngetnék mindedn lakónak, hogy CSOKIT VAGY CSALOK! 

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 ncis ziva david anthony dinozzo

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr27426624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása