WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Doktor House 3x19 Légy gyerek!

2008.04.10. 17:43 :: KitCat

Megint nagy érzelmi töltetet kaptunk, meg persze poénokat jó adaggal. Egy kis család került be a kórházba. A kislánynak olyan bajai voltak, melyek az öregekre jellemzőek és nem tudták miért. A bátyja belezúgott Cameronba és mindent elkövetett, hogy domináljon a csajnál. Bár eleinte Chase és Cameron parázs vitákat szították egymás közt, rájöttek, hogy ez így nem mehet tovább és megbékéltek. Miután a csapat talált a család házában egy véres kendőt, rájöttek, hogy a kislány megbolondult hormonszintje miatt lett rosszul. Szegény hat évesen már a pubertáskori bajokkal küszködött titokban. House pankrációnézés közben jött rá, hogy a lány tesója azért szerelmes Cameronba és azért olyan agresszív(nekitámadt Chase-nek, mert az megfogta Cameron kezét), mert neki is magas a hormonszintje. Miután nem találtak olyan daganatot, mely ezt kiválthatta, persze Házi jött rá a turpisságra. Az édesapjuk a fiatal óvónéni miatt egy hormontartalmú krémmel kente magát, hogy sikeresebb legyen az ágyban. A nő is produkálta a tüneteket, bár nála csak az arcszőrzet növekedése volt látható. Wilson kapott két "ágybavivős" színházjegyet House-tól és Cuddy-val kettesben el is mentek a darabra. Másnap House megvádolta, hogy le akarja fektetni és titokban egy csokrot küldött neki "Cuddy" üzenetével: Ismételjük meg. Hamarosan. xx Lisa. Persze a végén kiderült a dolog, pár másodperccel azelőtt, hogy Wilson benyitott volna Cuddy-hoz, hogy megcsókolja. :)

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 house doktor house dr house house md

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr99420047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása