WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

NCIS 4x05

2008.04.08. 17:39 :: KitCat

Igen, a mai rész nagy magamutogatás volt!!! És ennek persze csak örülni tudtam. Miután Gibbs leborotválta  a bajszát, újra a régi lett és így a csapat minden erejével az új ügyön dolgozott. Egy halott katonát találtak egy apartman nappalijában. A férfit eltemették, majd kiásták. Kiderült, hogy 2 menyasszonya is volt, akiktől egy csomó pénzt kért, majd azt mondta, hogy kiküldetésbe megy. Ziva nem kérdezte ki a nőt, aki kiadja az apartmant, s ezért az majdnem meglóg. Kiderül, hogy ő is a férfi szeretője volt, s a katona egy sajnálatos balesetben halt meg. A férje véletlenül élve temette el, s azért ásta ki, hogy a feleségére kenve az ügyet megkapja az apósa hagyatékát. Végre doki is megmutatta, hogy milyen jó nyomozó és Gibbs hideg viselkedése ellenére is kitartott az igaza mellett, s ő derítette ki, hogy ki a hunyó. Kiderült, hogy Jimmy Palmer és Lee ügynök titokban a korboncteremben szoktak szeretkezni, McGee-nek meg olyan fehér a bőre, hogy Abby hóvakságot kapna tőle!!(by Tony)

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 ncis ziva david anthony dinozzo

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr57417073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása