WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Smallville 6x07 Düh

2008.04.06. 18:36 :: KitCat

Nagyon tetszett, főleg azért, mert sokat szerepelt Oliver. Bírom a srácot, na meg az adonisz izmait! Story: Oliver is sebezhetetlen akart lenni, mint Clark ezért támogatott egy kísérletet, amiben egy doki olyan szérumot gyártott, melytől a sérülések meggyógyulnak. Mikor egyik éjjel lelépett Lois-tól megmenteni egy bajbajutott párt, lelőtték. Mindenki azt hitte, hogy meghalt, ám teljesen rendben volt a szérumtól, s egyre erősebben jelentkezett a mellékhatás, a dühkitörés. Kiderül, hogy Lex titokban lefizette Oliver kutatóját, hogy ő is benne legyen a buliban. Lana dolgozni akart egy jótékonysági szervezetnél, ahol volt sitteseknek segítenek, de Lex nem akarta a dolgot, hiszen a szérumot pont ezeken a volt sitteseken próbáltatta ki. Miután Lois meglátta a Zöld Íjászt és megsebesült, mindenki Olivert kezdte keresni, s végül Clark Lex társaságában találta meg. A két barom lelőtte egymást, s Lex majdnem meg is halt, ám Clark még időben beadott neki egy adagot a szérumból. Miután rendeződtek a dolgok, mindenki a Kent család hálaadásvacsiján ült, Oli és Lois kibékültek, Chloe hiányolta Jimmy-t, Lionel pedig nagyon örült, hogy Martha nem kergette el azután, hogy majdnem csókolóztak. Amúgy Lana megtudta, hogy terhes. Lesznek itt még fordulatok!

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 smallville

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr100413905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása