WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Kutyaszorítóban 1x03,1x04 és 1x05

2008.04.04. 19:03 :: KitCat

Úgy döntöttem, hogy mivel mindig elfelejtem, hogy csütörtökön megy a sorozat, elkezdem darálni Farkasékat. Ma délután néztem meg a TV2-n már lement 3., 4. és 5. részt. Összefoglaló: Megfogyatkozott a WTF-ek száma, picit áll a story egyhelyben. Beck lebukott, rögtön le is állították és befagyasztották a kommunikációt a bankban. Ezért az egyik kinti bajtárs beállított a zsarukhoz, s elhelyezett egy kütyüt, így újra beindult a telefonálgatás. Cali-ék csak később jöttek rá, hogy a férfi nem segíteni jött, ám az apró bizgentyűt még nem vették észre. Cali-t meglátogatta a terhes felesége és hozott neki a babájukról képeket. A százados nagyon meghatódott, s talán ezt az érzést felhasználva előkajtatta Farkas gyerekét. Apa és fia végre újra beszélgettek, ám igazából a story-t nem vitte előre. Egér véletlenül arcon lőtte az egyik nőt, akit sikeresen elvittek a mentők, s szerencsére nem halt meg. Idő közben a túszok elkezdtek dolgozni a szabadásgukért, ám hiába szerezték meg a fiúk fegyvereit és fogták rájuk, nem jött össze a dolog, mivel Rachel nem volt képes lelőni Malacot. Amúgy Farkas kiengedte a biztonsági őrt egy szülinapi tortáért, amit a Sabian srácnak kért a 3. részben; két nőt, hogy megtartsa a büszekségét; s a Sabian srácot, mert az apja kikövetelte.

Szólj hozzá!

Címkék: kutyaszorítóban the kill point

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr58411466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása