WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Doktor House 3x18 Légből kapott

2008.04.03. 20:12 :: KitCat

Cuddy és House visszafelé jöttek Szingapúrból, amikor a repülőn egy koreai csákó rosszul lett. Nem tudták, hogy mi baja, s egyre többen lettnek betegek, még Cuddy is. Nyomozgatás, félrediagnosztizálás, lumbálás a repcsin, s majdnem felvágták a férfi hasát, mivel arra gyanakodtak, hogy szállító, azaz kokain van a gyomrában. A végén kiderült, hogy a előző napi búvárkodás miatt van rosszul, s a többi ember csak a tömeghisztéria áldozata, magyarul beképzelték a tüneteket.(Ez kicsit durva, hogy játszod el a kiütéseket?)Persze a gép sikeresen leszállt, a pasi meg remélhetőleg rendbe jött. Ezalatt a Wilson vezette csapat a kórházban egy nő rejtélyes rohamai és rosszullétei után nyomozott. Cameron és Chase kapcsolata egyre jobban kezdte zavarni a többieket, s mikor a fiú elmondta, hogy többet akar futó kalandnál, Cameron "szakított" vele. Amúgy a betegnek majdnem felvágták a fejét, de még épp időben derítette ki Chase, hogy csak egy rovarirtó okozta mérgezés miatt van ramatyul.

Szólj hozzá!

Címkék: house doktor house dr house house md

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr44410210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása