WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

NCIS 4x04 A beetetés

2008.04.01. 15:04 :: KitCat

Az NCIS kezd egy nyugdíjasklubbra hasonlítani. Gibbs a hercig bajuszával olyan, mint egy bajor bácsi, meg itt van a régi főnöke Mike Franks, aki már valóban egy iszákos, vén csotrogány. Ezúttal egy orosz csákót kaptak el, amiért az megölt egy ügynököt, aki részt vett egy ruszki rosszfiúk elleni hadműveletben. Kiderül, hogy Franks is ismerte ezt az akciót és ő is benne volt, így ő az egyetlen tanú, aki dutyiba tudja juttatni új haverunkat, Nikolai Puchenko-t. DiNozzo minden lépését figyeli, őrzi, mint kiskutya a házat, ám szegény Tony-t leütik és Mike eltűnik. A végén kiderült, hogy egyenesen Nikolai nagy társához(K ment, hogy eladjon neki egy kazettát, ami börtönbe juttathatná, s épp jött volna egy gorilla, hogy lelőjje Mike-ot, ám ekkor megjelent Gibbs, s Mike még mielőtt őrizetbe vette volna bárki ezt a Kovacs-ot, lelőtte őt. Nagyon nagy Tony-Ziva-McGee sziporkák voltak egész idő alatt!!

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 ncis anthony dinozzo

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr51406646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása