WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Smallville 6x06 Az utolsó lökés

2008.03.30. 17:50 :: KitCat

Raya rátalált Clark-ra és régóta először egy sikeres lovestory kezdett kibontakozni köztük, ám mint az lenni szokott, nem jött össze. Lana éjjel Lex prof.-jával beszélgetett, s Jimmy lefotózta őket. Másnap már a Pullicer reményében ment Chloe-hoz. Szerencsére nem sikerült rájönnie, hogy mi az igazság. Azt vonta le a kriptoni jelekből, hogy Lex üzlettársai egyiptomiak! :D Amúgy egy néger fiúba beleszállt egy zónaszökevény és Clarkot kereste, hogy bosszút álljon. Sikerült megölni, ám szegény Raya is meghalt, így Clark újra egyedül maradt, de úgy döntött, hogy elvégzi feladatát, megmenti a Földet és kiirtja az ellenséget. :)

Szólj hozzá!

Címkék: smallville

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr36403409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása