WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

A kiválasztott (The Next Uri Geller Show)

2008.03.30. 10:54 :: KitCat

A német szériát végignéztem, s nagyon megnyerő volt. Megdöbbentően jól sikerültek a produkcióik, így rengeteg leleplezéses elméletet olvastam. Kíváncsi vagyok, hogy a magyar műsorhoz mikor kezdenek el ilyeneket gyártani. Én nem szeretnék erre vállalkozni, hiszen jó dolog hinni abban, hogy tényleg létezhet valami, amit nem lehet megmagyarázni. Ma este amúgy a legfiatalabb(15 éves)William Rain esett ki. Véleményem a versenyzőkről:

Lui: Megpróbálta kitalálni, hogy Medveczky milyen időpontra gondolt, majd Zitát próbálta úgy szugerálni, hogy Csányi Sanyi óráján azt az időt állítsa be. Az eleje bejött, ám az óra nem 4.30-on, hanem 5.30-on állt, bármennyire próbálta bemagyarázni az ellenkezőjét.

William Rain: Megkérte Csányit, hogy írjon fel egy filmcímet, Zitának választania kellett tárgyak közül egyet, Ilonának pedig egy filmsztár fényképére kellett böknie. Az eredmény az lett, hogy Zita egy R2D2 figurát, Ilona Mark Hamill-t, azaz Luke Skywalkert, Csányi pedig egy tök más filmet választott, de kettő a háromból jó arány! Ja és a fiú hozott egy Star Wars plakátot, amire felhívta a figyelmet az elején, hogy tudják, ő megmondta. :)

Breiner Tamás: Állítólag annyira erős megérzései vannak, hogy segít a rendőrségnek. Pont olyan a story, mint az Eltűntnek nyilvánítvában. Először megkérte a sztárokat, hogy rejtsen el valamelyikük egy láncot. Sorba álltak ökölbe szorított kézzel, majd mindenkinek azt kellett mondania, hogy nem nála van. A pasi kitalálta, hogy kinél van, majd később azt is, hogy fennmaradt tárgyak közül, ki melyiket választotta később.

Danny Blue: Ő volt a legszimpibb. Zitának egy képet kellett lerajzolnia, s ő nemcsak, hogy kitalálta, hogy mire gondolt, hanm ugyanúgy le is rajzolta azt. Ezután Zitáékat próbálta ráhangolni Csányira, ami a lánynál be is jött, mert a Sanyi által rajzolt fenyőfa kapcsán azok a gondolatok jöttek neki, hogy család, gyermekek, ünnep. Később kiderült, hogy Sanyi fiának a jele a fenyőfa.

Szentpéteri Attila: Belevaló motoros, rockercsávó. A sztárok életét kockáztatva próbálta kitalálni, hogy négy amfóra közül melyikben van egy mérges kigyó. Szerencsére bejött neki minden, a sztárokkal az üres bödönök tetejét lyukasztatta ki, így mondhatjuk, hogy ő volt az egyetlen a show-ban, akinek maradéktalanul sikerült a produkciója. Ha nem így történt volna, abból bizonyára kórház lett volna! :)

2 komment

Címkék: uri geller kiválasztott

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr54402940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2008.03.31. 14:12:12

Monár Gergely Szkeptikus bűvész versenyzőként való indítása felveti azt a kérdést is, hogy

ENNYIRE HÜLYE LENNE URI GELLER?????


A legnagyobb ellensége (James Randi) szövetségesében keresi az utódját???? Nem vette észre???? Nem vették észre a szervezők???? Vagy egy direkt botrány markering fogásra készülnek, mint a valóság sókban?????

Bővebben itt:

vallaskritika.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=41804
süti beállítások módosítása