WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Vészhelyzet 13x14 Szívzörejek

2008.03.27. 16:22 :: KitCat

Rég vártam arra, hogy egy izgalmas és belevaló epizód következzen. Persze mindig bírtam a szárazabb részeket, de azok, melyekben a szereplők magánéletet omlik össze, tényleg rendkívüliek. Ezúttal Kovac-ot vitte magával egy pisztoly kíséretében Ames. Először a férfi családjának lakásához mentek, ahol megmutatta, hogy a feleségének már új pasija van. Utána tovább indultak Curtis régi lakásához, ahol szegény Luca-t szabályosan megkínozta. Miután a satuba beletett keze már-már kezdett teljesen tropára menni, megérkezett a rendőrség és ők felmentek a tetőre. Abby ideges volt, s mikor két lövés hallatszott, halálra rémült. Szerencsére Ames végzett magával, Luca pedig megúszta a gyilkos kirándulást. Tony megtalálja Sarah-t és Meg-et, ám a nőt sajnos már nem tudja megmenti, meghal a kórházban, de előbb elmondja Tony-nak, hogy Sarah az ő lánya. Sam-ék szerencsésen kimenekülnek az égő házból. A nővér szörnyen érzi magát, mert tudja, hogy a tűz tőlük indult, s így miattuk égett meg súlyosan az egyik kedves szomszéd.

Szólj hozzá!

Címkék: rtl er emergency room

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr97399249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása