WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Doktor House 3x17 Magzatpóz

2008.03.27. 17:50 :: KitCat

Érdekes rész volt. Behoztak egy terhes kismamát, aki nem mellesleg fotós volt és csinált pár képet a dokikról. House fotóján annyi érzelem volt, hogy a három Chase-ék perceken át bámulta, mint valami röntgenfelvételt. Kiderült, hogy a nő a magzat miatt van ilyen rossz állapotban. Miután egyre jobban leállt a veséje, a mája és a tüdeje, Cuddy még mindig nem akart abortuszt, pedig House megmondta, hogy ez az egyetlen megoldás. Aztán, mikor senki nem hallgatott rá, hazament. Persze a végén megint valami meghökkentő dolog történt. Úgy végeztek feltáró műtétet a magzat tüdején, hogy nem vették ki az anyából. A kicsi az operáció közben megfogta House kezét, s ennek meg is volt a hatása, látszott rajta, hogy nagyot dobbant a szíve. Természetesn a baba megszületett másodszor is, a mamája meggyógyult, House pedig nem ment el nyaralni Kambodzsába, mint ahogy tervezte, sem Kanadába, pedig kapott repülőjegyeket Cuddy-tól amiért sikerült megmentenie a fotóst és gyermekét.

Szólj hozzá!

Címkék: house doktor house

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr35399393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása