WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Álmomban már láttalak

2008.03.25. 12:08 :: KitCat

Sokak szerint Jennifer Lopez nem jó színésznő. Szerintem polihisztor a maga módján, hiszene énekesnő, színésznő, táncos, jól csinál pénzt bármiből és már anya is. A legutóbbiról hallottam pár rossz dolgot, állítólag túlságosan félti az ikreit, s evvel nem tesz jót nekik. De most nem ez a lényeg. A tegnapi filmje nagyon tetszett. Igazi lovestory volt egy kis tejszínhabbal. De meg kell mondanom, hogy a szobalány ruhában is túl szép volt ahhoz, hogy bevegyem a dolgot. Amúgy a fia, Ty a Doki című sorozat egyik főszerplője, nagyon bírom a kissrácot. Ami még plusz volt, az Ralph Fiennes. Eddig csak Voldemortként és náci őrültként láttam, szóval nagyon meglepett, hogy ennyire vonzó és sármos is tud lenni, egyenesen belezúgtam a pasiba. Szerintem érdemes megnézni a filmet, nem valami nagy dobás, de az életed másfél óráját megérdemli. Egy kis ízelítő tőlem: Marisa Ventura egyedül neveli tízéves kisfiát, miközben egy menő szállodában dolgozik szobalányként. Egy vendég, Caroline Lane megbízza pár dologgal, többek között vissza kell vinnie egy ruhát, ám mielőtt megtennné, a barátnője unszolására felpróbálja. Ekkor lép be az ajtón a fiatal szenátorjelölt, Chris Marshall, s elkezdődik a színjáték. A gazdag férfi azt hiszi, hogy Marisa egy tehetős asszony, lassacskán egymásba is habarodnak. Kavarás, izgalmak és félreértések nagy adaggal....jó szórakozást!!

1 komment

Címkék: ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr50395715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

San Miguel José · http://sanmigueljose.blog.hu 2008.03.26. 10:19:31

Nézd meg az "A napfény íze" című filmet. Fiennes ott jól alakít.
süti beállítások módosítása