WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

LOST 4x08 Meet Kevin Jonhson (Bemutatom Kevin Johnsont)

2008.03.22. 09:53 :: KitCat

SPOILER!! Ez is egy rendhagyó rész volt a Ji Yeon után, mivel egyetlen egy, de nagyon hosszú flashback volt, ami Michael a szigetről való kijutás utáni életét mutatta be. Míg Walt a nagyijánál élt, addig ő többször is öngyilkos akart lenni, de a semmiből megjelenő Tom elmondta neki, hogy nem fog sikerülni, mert a Sziget nem engedi. Michael nagy bűntudatot érez Libby és Ana Lucia megölése miatt, ezért a végén elvállal egy feladatot, hogy megmentse a többi túlélőt. Fiji-re kell mennie Kevin Johnson néven, s matróznak kell állnia Widmore hajóján. Kap egy bombát, hogy megölje a személyzetet, hogy ne találjanak a Szigetre. Mikor megnyomja a gombot egy papír ugrik ki: MÉG NEM! Ezután Ben felhívja a hajón és azt parancsolja, csináljon listát a legénységről, mert nem szabad ártatlan embereknek meghalniuk. A jelenben, miután Sayid az egész történetet meghallgatja, elmegy a kapitányhoz Michael-lel és leleplezi őt. A szigeten Locke táborában már nincsenek titkok. A csapat összegyűlik és Claire-ék is megtudják az igazságot a hajó kémével és a "megmentőkkel" kapcsolatban. Ben azt tanácsolja a lányának, hogy menjenek el a Szentélybe Danielle-lel és Karl-lal, hogy ne essen baja Alexnek. A dzsungel közepén azonban hirtelen szíven lövik a fiút, anya és lánya ketten maradnak és menekülni készülnek, ám Danielle is kap egy golyót. Alex kétségbe van esve, feláll és elkiáltja magát: Várjanak, ne tegyék! BEN LÁNYA VAGYOK!

Szólj hozzá!

Címkék: lost spoiler eltűntek michael foxx evangeline lilly

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr46391954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása