WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Doktor House 3x16 Szigorúan titkos

2008.03.20. 16:07 :: KitCat

Ezúttal egy jó ideig azt hihettük, hogy megdőlt a sorozat realitása, s House jós lett. Azt álmodta, hogy katona, s egy társával támadás éri őket. Felébredve Cuddy fogadta egy beteg aktájával, akit az előbb álmában látott. Szegény férfinek egész idő alatt minden baja volt, majd egy egyszerű megoldással House meggyógyította. Mellesleg a rejtély kulcsát is megálmodta. Chase és Cameron egyre többször találtak egymásra, főleg munka közben, s House rajtakapta őket. Szegény dokinknak amúgy napokon át vizelési gondjai voltak a sok Vicodintól, így kénytelen volt bevezetni magának egy csövet, hogy könnyíthessen magán. Kiderült, hogy House azért álmodott a betegről, mert az egyszer megcsókolta Cuddy-t. Bebizonyosodott, hogy House-t valamilyen szinten vonzza az igazgatónő.

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 house doktor house dr house house md

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr100389504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása