WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

NCIS 4x03 Villámrandi------Vészhelyzet 13x13 Adok-kapok

2008.03.19. 17:45 :: KitCat

Sajnos még csak ma délután tudtam megnézni az őj részt, de nagyon tetszett! Tony kapott volna egy saját csapatot Spanyolországban azt hiszem, de nem vállalta el a feladatot. A csapat egy eltűnt tiszt után nyomozott. Egy villámrandi-vállalatnál kötöttek ki. Ziva beöltözött lúzer könyvmolynak, s randizott egy csomó férfival úgy, hogy közben levette az ujjlenyomatukat. Nagyon vicces szitu volt!! :):)

Ray és Gates összevesztek egy beteg miatt, s a vitába Neela is belefolyt. Pratt-et lecsukták az illegális gyógyszerkereskedelem miatt. Sam fia nagyon pofátlan lett, s visszaütött a nagyijának, az éjjel pedig felgyújtotta véletlen a lakást. Gates "fogadott lánya" kétségbeesetten hívta fel a férfit, s elmondta, hogy az út szélén állnak a kocsival, és az anyja nincs magánál. Abby rájött, hogy a tüdőbeteg haverja az apja. Hazaérve Ames fogadta, s kényszerítette, hogy hívja fel Luca-t.

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 ncis rtl vészhelyzet er emergency room gibbs ziva david anthony dinozzo

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr45388119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása