WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

JUNO

2008.03.17. 17:48 :: KitCat

Először az OSCAR-on hallottam róla, de akkor még nem vonzott annyira. Aztán olvastam pár kritikát, s a véletlen úgy hozta, hogy sikerült megszereznem, így ma délután nekiültem. NAGYON TETSZETT! Szerintem Ellen Page játéka zseniális, igazi menő csajszi Juno-ként. Ez a 16 éves tinilány élete nagy döntéseit kell meghoznia, mikor legjobb barátjával lefekszenek egymással és az este eredménye egy baba lesz. Először el akarja vetetni, ám mikor megtudja, hogy a magzatnak már vannak körmei, lemond róla és úgy dönt örökbeadja a picit. Talál egy külvárosi, gazdag párt, akik látszólag tökéletesek, de más a helyzet. Vanessa egy túlságosan tökéletes sznob, aki nem hagyja férjét kiteljesedni. A férfi és Juno jól el vannak együtt, sok közös témájuk van. Horrort néznek, zenét hallgatnak, ám a lány csalódik benne, amikor kiderül, el akarja hagyni feleségét. Ám ígyis odaadja a babát Vanessának. Igazi komédia, néhol sírós jelenetekkel, de nagy poénok vannak benne! Egy kis idézet Juno-tól:Tudom, hogy az embereknek azelőtt kell egymásba szeretni, hogy gyereket csinálnak, de, azt hiszem a normalitás nem a mi stílusunk.

Szólj hozzá!

Címkék: juno

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr88384868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása