WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Ember a holdon

2008.03.17. 11:44 :: KitCat

Egy igazi, keser-édes film, mely enyhén eröltetett humorával és abszurd történetével az emberben azt az érzetet kelti, hogy ez csak egy vicc. Pedig nem az. Az Ember a holdon Andy Kaufman életét mutatja be. Ez az őrült nevettető nem hétköznapi életet élt. Szerepelt neves ComedyClubokban parodizálásokkal, csendben maradással, s egyszer egy teljes könyvet is felolvasott. Jó ideig volt a Taxi című sorozat egyik főszereplője. Sokan elítélték, sokan imádták, ám a sors úgy hozta, hogy beteg lett. Megtámadta a rák és minden kipróbált, hogy meggyógyuljon, minden őrültséget, ám nem sikerült neki. Ez a film feleleveníti emlékét. Mindenkinek ajánlom, de ha valaki túl konzervatív és nincsen humora, inkább hagyja ki ezt a filmet! Andy-t amúgy Jim Carrey, ügynökét Danny DeVito, szerelmét pedig Courtney Love játssza. Jó szórakozást!

2 komment

Címkék: jim carrey ember a holdon

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr86384353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

almighty77 2008.04.30. 20:42:43

szia, nem tudod véletlen hogy honnan tudnám letölteni ezt a filmet, már kerestem torrent-en is de nem volt szinkronosban.

üdv: atis

KitCat 2008.04.30. 22:19:48

Szia!Sajnos nekem még angolul sem sikerült torrentet találnom, olaszul van meg a film, magyar felirattal.Ha jársz TESCO-ban nézz körül a régi, olcsó DVD-k között, ha kiadták, akkor lehet, hogy rá lehet lelni valahol. Ha kell az olasz verzió torrentje, szólj! :D
süti beállítások módosítása