WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Tuti Gimi 2x06 Csillaghullás

2008.03.16. 13:38 :: KitCat

Ebben az epizódban mindenki a tiltott szerelmével nézte az esti csillaghullást. Keith az egyik új vevővel, Jules-szal randizott, Karen a tanárával, Andy-vel, Dan és Deb a nyaralóban nézték az eget, Lucas és Anna pedig a kosárpályán. Felix és Brooke szorosabbra fűzték a kapcsolatukat, de a lány kijelentette, hogy nincs köztük más, csak testiség. A Davis család kiárusította szinte az összes mozdítható tárgyat a házból, köztük Brooke babaházát is, melyet Mouth titokban visszavásárolt és odaadta Brooke-nak. Nagyon édes jelenet volt. Felix megharagudott húgára, amiért Lucas-szal kavar. Nathan kapott egy meghívót egy kosarastáborba, ám nem ment el Haley miatt. Peyton végre egyenesbe jött a korhatár nélküli bulival kapcsolatban, s elkezdett fellépőket keresni. Végre Haley is meg fogja mutatni, hogy milyen tehetséges, hiszen fel fog lépni! :) Alig várom, mert imádom Bethany Joy Lenz hangját, meg is van pár száma a lemezéről! Mindenkinek ajánlom!

Szólj hozzá!

Címkék: rtl one tree hill tuti gimi chad michael murray

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr39383147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása