WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Született Feleségek 3x18 Viszonyok

2008.03.15. 21:39 :: KitCat

Végre újra adja a TV2! Már hiányzott. Nagyon tetszett ez a rész, végigröhögtem az egészet. Mrs. McLusky-ról kiderült, hogy egy férfit, szerintem a férjét, a mélyhűtőjében rejtegetette. Gaby és Victor egy liftben dorbézolt, s felvette őket egy kamera. Másnap rögtön jött egy pasi, aki a képekkel akarta megvesztegetni őket, ám Gaby elkapta és igazi amazonként a földre terítette. Befutottak a rendőrök, a nő odaadta a képeket, s így következő reggel már minden bekerült az újságba. Victor népszerűseége nagyon lecsúszott, így valamit tennie kellett. Sajtótájékoztatót tartott, amin Gaby felszólalt és visszaszerezte szerelme jóhírét. Lynett és az új szakács megreformálták a pizzéria étlapját, nagyon nagy sikerük lett és szegény Tom elkeseredett, pedig még nem is tudta, hogy a felesége nagyban flörtölget a séffel. Ian áthívta Mike-ot vacsira. Susan nagyon félt a dologtól, s ezért ő meg elhívta az esküvőszervezőjét, hogy összejöjjenek Mike-kal. A terve nem sikerült, s az este végére minden kiderült. A póker Susanért, a titkos csók, stb. így a nő elküldte mindkét fiút és kijelentette, hogy nem lesz esküvő. Edie és Carlos végigjárta az összes eladásra váró házat és mindenhol turbékoltak egyet, a rész végén Mike meglátta őket, így előtte már nem titok, hogy együtt vannak.

Más: A TV2 új műsora nem más, mint egy nagy kalap kaki. Nagyon bénára sikerdett ez a Popdaráló, aki kíváncsiságból megnézné, előre mondom, hogy ne tegye!!!  

4 komment

Címkék: tv2 született feleségek eva longoria popdaráló desperate houswives teri hatcher

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr64382519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dap · http://eszakorszag.blog.hu 2008.03.15. 23:13:20

naaa, nem volt az a popdaráló olyan rossz:)

KitCat 2008.03.16. 09:10:57

Nekem speciel nem tetszett. Túlságosan lazára meg menőre volt fogva az egész és így átment a műsor ciki státuszba. A műsorvezető nagyon jó fej volt eddig más helyeken, mint pl. Aktív, amikor interjút csináltak vele, de itt nekem már túlságosan játssza az agyát. Ez van, de ha valakinek tetszik, akkor nem fogok a lakására menni és nem fogom kikapcsolni a tévéjét péntek esténként! :):)

bg1119 2008.03.17. 15:27:47

Sztem tiszta luxor volt... ott voltak ezek a vicces táncoslányok, LOL

KitCat 2008.03.17. 15:32:58

Szia Burt! Tök jó, hogy idetévedtél! :D:D
Igazad van amúgy, kb olyan volt, mint a Luxor, csak a mű pénzescsekk hiányzott, amit az ember kezébe adnak és lefotóznak vele, ha nyertél.
süti beállítások módosítása