WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Spoiler, hírek, stb

2008.03.15. 08:50 :: KitCat

Egy nagyon okos ember tanácsára mostantól komolyan fogom venni, hogy nehogy belerondítsak azoknak a lelkébe, akik nem töltik le a LOST epizódokat, hanem az RTL-en vagy az AXN-en követik a történetet. Mostantól a SPOILER-es bejegyzések elé kiírom, hogy SPOILER.

Ami meg a híreket illeti, gondoltam, ha már ez az én blogom, akkor muszáj leírnom, hogy felvettek minden gimnáziumba, amit megjelelöltem, abba is, amelybe menni akarok, így nagyon boldog vagyok és mostantól nem idegeskedni fogok, hanem inkább ehelyett majd ide, a blogba írok!

Szólj hozzá!

Címkék: blog lost spoiler

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr38381733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása