WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

LOST 4x07 Ji Yeon

2008.03.14. 19:16 :: KitCat

SPOILER!! Különleges epizód volt. Láttunk flashbacket(visszaemlékezés) és flashforwardot(előretekintés) is, de csak a rész legvégén derült ki, hogy a szigeten kívüli jelenetek nem ugyanakkor játszódtak. A flashforwardok Sunról szóltak. Láttuk, amint megszülte a babáját. A flashback Jin-es volt, a férfi egy plüss pandát vett és avval indult a kórházba, ám mindenféle balszerencsés dolog történt vele. A végén beért a szülészetre és kiderült, hogy az ajándékot egy nagykövet unokájának vitte a főnöke nevében. Kifelé menet egy nővérnek elmondta, hogy nem a saját gyermekéhez jött, hiszen még csak két hónapja nős. Az utolsó előretekintésben Hurley elkísérte Sunt és a babát Jin sírjához. Biztos vagyok benne, hogy meghalt és nem csak kamu a dolog, hiszen ha csak a szigeten maradt volna, akkor Sun nem gyászolná.

A jelenben Sun és Jin el akartak indulni Locke táborába, mivel a nő nem akart Dan-ék közelében lenni és már Julietben sem bízott. A doktornő mindenképp meg akarta állítani, így elárulta Jin-nek, hogy a felesége megcsalta. Így nem mentek el, a házaspár összeveszett, majd később Jin megbocsájtott Sun-nak.

A hajón fura dolgok történtek. Des és Sayid látta a legénység embereivel együtt, hogy egy nő kiugrott a hajóról. A kapitány nem engedte, hogy utána menjenek, hiszen nem akart több embert veszteni. Elárulta a fiúknak, hogy a hajó Charles Widmore-é, s ő építette meg az álroncsot, s a 324 hulla is neki köszönhető. Des-ék találkoztak a hajó takarítójával, egy bizonyos Kevin Johnsonnal, aki nem más, mint Ben kéme, azaz Michael.

3 komment

Címkék: lost eltűntek michael foxx evangeline lilly

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr32381186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dap · http://eszakorszag.blog.hu 2008.03.15. 00:45:43

lol, mindig tanul az ember, mindenesetre én is felvettem a szótáramba a flashforward-ot:)
amúgy off: no offence, de talán érdemes lenne az ilyen friss részekről szóló infókat egy "tovább" mögé tenni, nehogy beleszaladjon valaki olyan, aki a magyar tévéken követi (engem igazán nem érint - már bánom, hogy nem kezdtem bele anno a Lostba, de így legalább egy órával több időm van más sorozatokra, szóval már nem is fogom elkezdeni:) )
off nr.2: csak azokat a sorozatokat nézed, amikről írsz?

KitCat 2008.03.15. 08:18:57

Ha minden sorozatról írnék, amit nézek, akkor betelne vele a teljes NagyLexikon. Pillatanyilag ezeket szoktam rendszeresen: NCIS, Doki, Vészhelyzet, Dr.House, LOST, Született Feleségek, Joey, Smallville, Tuti Gimi, Kutyaszorítóban
Néha vagy már nem annyira mivel annyiszor láttam minden részt: Bűbájos Boszorkák, Jóbarátok, Gyilkos számok, Kyle XY
És arról persze már ne is beszéljünk, hogy egy csomó széria most nem is fut sehol.
Ami meg a LOST-ot illeti, megfogadom a tanácsod és vagy továbbozni fogom a leírásokat, vagy jelzem, hogy SPOILER, bár sztem, aki nem akarja tudni, hogy mi fog történni és el tudja olvasni, hogy ez már 4. évad, azt nem zavarja, a többiekre leszek majd tekintettel! :):)

bg1119 2008.03.18. 17:21:30

hello
Nem igazán ehez a részhez, csak a losthoz tartozik egy elmélet, tehát nem feltétlenül ez az igazi story, de nekem nagyon(nagyon-nagyon-nagyon :P ) tetszett:

www.tottii.extra.hu/lost-tlt.html

szerintem azoknak érdemes megnézni, akik nézik a lostot...
De akkor jelzem, hogy spoiler is van benne, egy-két idézet a 3-4 évadból, ezekre hivatkozik a magyarázathoz...
süti beállítások módosítása