WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Kutyaszorítóban 1x02 Nem félünk Mr.Farkastól!

2008.03.14. 18:50 :: KitCat

Az első epizódban a fiúk mártíroknak lettek beállítva, akik nem akarnak semmi igazán rosszat. Itt már kicsit megfordult a dolog. Farkas egy üveg gyógyszerért elengedett egy nénit, aki a bankban dolgozik, s így be tudta azonosítani a legtöbb ügyfelet. A rendőrök mikor rájöttek, hogy van benne egy 15 éves fiú, rögtön őt akarták kihozni, ám a srácok nem akarták kiadni, hiszen computerzseni, s elkezdett a notebook-jával brillírozni, hogy kapcsolatot tudjanak teremteni a kinti, gonosz ábrázatú csatlóssal. Eközben a zsaruk kikapcsolták az áramot a bankban, s ez nagyon nem tetszett Farkasnak. Megígérte, hogy amennyiben egy órán belül nem kapcsolják vissza az áramot, megöl egy túszt. Eleinte azt hittem, hogy csak blöffölt, ám komolyan gondolta, s elkezdte mérlegelni a helyzetet. Kiderült, hogy az egyik túsz egy nagyon befolyásos üzletmeber lánya. Mivel a bennrekedteket két falkára osztották, a csaj egy "ki kell mennem vécére" trükkel üzenetet küldött a másik csoportnak, hogy ők is tudják, egyiküket le akarják lőni. Egy férfi megunta a halálra való várakozást és elkezdte kérlelni Farkast, hogy ne őt ölje meg, még szüksége lehet rá. Nagy verekedés lett, s a végén a meleg bácsi megmondta, hogy ha eljön az idő, őt végezzék ki. Az idő eljött, Farkas hátravonult a bácsival egy másik szobába. Közben a rendőrök agyaltak, s mivel az utolsó pillanatban bekapcsolták az áramot, a bácsi nem halt meg, s a számítógépzseni fiú apját elengedték. A férfinek egy üzenetet kellett átadnia az üzletembernek, miszerint meg fogják keresni Farkasék, s ha nem teljesíti a parancsaikat vagy szól a rendőröknek, a lánya és férfi fia meghal.

Szólj hozzá!

Címkék: kutyaszorítóban the kill point

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr39381161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása