WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Vészhelyzet 13x12 Csalódás és bizalom

2008.03.12. 19:40 :: KitCat

Már jó ideje hiányozni kezdett a Vészhelyzet, annak ellenére, hogy a régi részeket a Viasat ismétli. Kíváncsi voltam a fejleményekre, na meg a csapat kalandjaira. Szerencsére eljött ez a nap is és jelenthetem , hogy új programom van a kedd estékre! De előre mondom, hogy ez nem a 14.évad, hanem a 13.évad közepe, szerintem a szinkronizálás akadt meg, s ezért volt szünet a vetítésben. A story:

Kerrynek egy tévés munkát ajánlanak fel Miami-ban, ám nem akarja elfogadni, hiszen nagyon szereti a kórházat. Mikor elterjed az új lehetőség híre, Kovac odamegy hozzá és bejelenti, hogy ki kell rúgnia, mert nem tudják fizetni. Csak azért is be akarja bizonyítani, hogy nélkülözhetetlen, így ahol csak tud, bizonyít. A szárnyai alá vesz egy New Orleans-i nőt, akinek le kell amputálni két lábujját. Megígéri neki, hogy a műtét altatás nélkül lesz, ám nem tudja betartani, s az operáció közben kiderül, hogy térd alatt kell levágni a nő lábát. Kerry nagyon szomorú emiatt és próbálja vigasztalni. Luca eközben meggondolja magát és vissza akarja vonni a kijelentését, ám Weaver közli mindenkivel, hogy elmegy Miami-ba.

Morris egész nap a telefonon üvöltözik a bankkal, mert valaki ellopta a kártyáját és különböző drága dolgokat vásárol rajta. Kiderül, hogy a tolvaj nem más, mint Alex, Sam fia. A fiút a nemrég érkezett dédnagyi szidja le, aki igazi pasifalórém. Sam és az új ápolósrác között pedig elcsattan az első csók.

Hope és Pratt bajba kerül, mivel meghal egy olyan beteg, aki az általuk a gyülekezetbe csempészett gyógyszerektől lett rosszul.

Szólj hozzá!

Címkék: vészhelyzet er emergency room

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr10378322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása