WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Bostoni halottkémek 6x17 Zuhanás

2008.03.11. 18:47 :: KitCat

Igazán jópofa rész volt, végre összejött az álompár, s szerencsére senki sem halt meg a főszereplők közül! Story: Egy hajó legénysége szinte teljesen "kihalt" így a csapat minden tagja elindul repülővel a helyszínre. Út közben viharba kerülnek és lezuhannak az isten háta mögött. Kisebb-nagyobb sérülésekkel megússzák, de az egyik pilóta és a két FBI ügynök meghal, a másodpilota pedig megfagy az első éjjelen. Mindenki kétségbeesetten próbál rájönni, hogy hogyan tudnának megmenekülni. Nigel a jeladó és egy telefon segítségével épít egy kütyüt, Jordan-ék pedig elkezdik vizsgálni a holttesteket. Rájönnek, hogy a hajón egy terrortámadás hozzávalóit szállították, s a legénység egy része épp bostoniak ellen tervezett egy merényletet. Nemsokára Garret rosszul lesz, s ezért Bug és Woody rögtön elindul a jeladóval a hegytetőre, hogy segítséget hívjanak. Nem jön össze nekik, ám reggel, mikor Woody és Jordan között elcsattan egy csók, megérkeznek a mentőhelikopterek.

1 komment

Címkék: bostoni halottkémek crossing jordan nyughatatlan jordan

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr73376609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sissy 2008.09.26. 16:43:06

Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet letölteni részeket? Angolul is megfelelne, vagy ha nem akkor hol olvashatnám el a részek tartalmát? Előre is kössz a segítséget!
süti beállítások módosítása