WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

One Tree Hill 2x05 Bátrak éjszakája

2008.03.10. 17:22 :: KitCat

Ez egy olyan rész volt, amit végigröhögtem. Mit ne mondjak, nagyon bevállalósak voltak a srácok, ilyen is csak a mesékben/sorozatokban van. Felix, az új srác rendezett egy versenyt. Éjfélig különböző feladatokat kellett végre hajtania a csapat tagjainak. Lucasnak női ruhát kellett visszavinnie egy boltba. Baja is lett a dolgoból, mivel felfigyelt rá egy biztonsági őr, ám egy idegen lány kihúzta a csávából, s vele együtt folytatták a versenyt. Szökőkútból szedtek ki pénzt, majd lefényképezkedtek egy automatában, csókolózva. Lucas megadta a számát a lánynak, mikor annak mennie kellett. Felix Brooke-ot vitte magával. Ott hagyta egy drága étteremben és a lánynak el kellett jönnie fizetés nélkül. Később egy temetőbe mentek, ahol bemásztak egy kiásott sírhely mélyére. Payton és Haley többek között egy templomba is elmentek, ahol elvileg egy baromságot kellett volna meggyónni, ám Peyton ehelyett elmondta a papnak, hogy hibázott, s megbánta, hogy kipróbálta a kokaint. Végre láttuk, hogy a kiscsaj mennyire más legbelül. Nathan és Tim mindenféle hülyeséget művelt, közben pedig rájöttek, hogy mennyire eltávolodtak egymástól. Mouth, Fergie és Skills csapata volt a legjobb. Karaokeztak és teknőst loptak az állatkertből, nagyot röhögtem rajtuk! Éjfélre úgy alakult, hogy a lányok győztek, mivel a csapattag lesmárolása feladatot is végre hajtották, ám Brooke nem Félixet csókolta meg, hanem Peytont. Lucas pedig a zsebe mélyére süllyesztette az ismeretlen ismerőssel készített képet. Míg a tinik szórakoztak, addig Karen a tanárával találkozott, Keith pedig egy vevővel kocsikázott, s a nő telefonszámával tért nyugovóra. És a csattanó: kiderült, hogy az idegen lány, azaz Anne nem más, mint Felix húga!

Szólj hozzá!

Címkék: one tree hill tuti gimi chad michael murray

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr95374603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása