WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

LOST 4x06 The other woman (A másik nő)

2008.03.08. 15:50 :: KitCat

SPOILER!! Bár ebben a részben lassabb volt a tempó, azért nekem tetszett! Itt egy hosszabb ismertető, s ha valakinek kellene a felirat/torrent, szóljon!

Ezúttal Juliet emlékezett vissza. Megérkezése után egy pszichológus beszélgetett el vele időről időre. Nem kedvelték nagyon egymást, bár ezt semelyikőjük sem mutatta ki eleinte. Juliet első barátja a szigeten Goowdin lett, akivel később közelebb kerültek egymáshoz, ami nem nagyon tetszett a férfi feleségének, a pszichológusnak(Harper). Ben-nek sem nézte jó szemmel a titkolt kapcsolatukat, mivel szegénykém teljesen bele volt zúgva Julietbe. Miután a repülő lezuhant a szigetre, ugye Goodwin el lett küldve az egyik túlélőcsapathoz. Miután meghalt, Ben Julietet vitte el a holttestéhez. A nő megvádolta őt, hogy direkt küldte el a férfit, hogy meghaljon. Mikor megkérdezte, hogy miért, Ben ennyit válaszolt: Mert az én tulajdonom vagy.

A jelenben Charlotte és Dan eltűnnek a dzsungelben, s ezért egy páran utánuk indulnak. Juliet a fák között, a szakadó esőben találkozik Harper-rel, aki azt mondja, hogy Ben parancsa szerint Julietnek meg kell ölnie a két Dan-éket, akik most a Vihar nevű állomáson vannak. El is indull Jack-kel oda, s nemsokára megtalálják Kate-et, akit Charlotte ütött le, mivel a lány meglátta a gázmaszkokat, amiket a két kutató magával vitt. Miközben doki ellátja Kate sérüléseit, Juliet eltűnik. A Viharba megy, ahol védőöltözetben kísérleteznek Dan-ék. Nagy verekedés tör ki a két nő között, eközben a gyilkos gáz elindul, ám az utolsó másodpercben sikerül megállítani. Ekkor végre betoppan Jack és Kate. Az utóbbi nem hisz el Charlotte-nak semmit, így megkéri, hogy vezesse körbe az állomáson. Juliet és a doki kint maradnak, elcsattan köztük egy csók és a nő elmondja Jack-nek, hogy bármit is csinálnak, úgyis Ben fog győzni, s ha ez bekövetkzeik, jobb ha messze lesz a férfi tőle, mert Ben kijelentette, hogy az ő tulajdona.

Otherville-ben Ben felajánlja Locke-nak, hogy mutat neki valamit, ha részben szabad lehet, magyarán szólva rendes ruhát hordhat és velük élhet. Locke persze nagyon kíváncsi, így felhozza őt. Egy széfből előkerül egy videó, amin Charles Widmore éppen egy fiút ütlegel. Ben elmondja, hogy ez a férfi akarja a szigetet. Locke-nak ez az info nem elég, azt is tudni akarja, hogy ki a kém a hajón. Ben elmondja neki, ám ezt mi már nem halljuk. Az utolsó jelentben Sawyer és Hurley patkódobálósat játszanak, mire meglátják az önelégült pofájú Ben-t, aki tiszta ágyneművel a kezében sétál el mellettük, s boldogan köszön nekik: See you guys at dinner!-Látjuk egymást vacsoránál!

Szólj hozzá!

Címkék: lost

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr96370382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása