WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Doktor House 3x14 Érzéktelen

2008.03.06. 19:52 :: KitCat

A tegnapi rész már teljesen visszahozta a House kedvemet. Az új beteg egy olyan lány volt, aki nem érzékelte a fájdalmat. Nagyon izgalmas volt többek között a  "jaj de rossz nekem"-párbaj Házi és a csaj között. Cuddy újra randizni kezdett, ám természetesen most sem jött össze neki a dolog, hiszen kedvenc dokink megint zaklatni kezdte ezzel-azzal. Amúgy evvel az új pasival az igazgatónő a neten ismerkedett össze, s erre tett is egy jó megjegyzést House, ami valahogy így hangzott: "Ez a pacák jobb, mint az előző, akit a banyakeresapajelöltet.com-ról szedett össze!"

Szóval ment minden háuszosan, a végén persze kiderült, hogy a lánynak össz-vissz annyi baja volt, hogy egy sikló/kígyó/féreg a hasába költözött. Amúgy House-t azért érdekelte annyira a lány, mert az örökös fájdalma elmúlásának lehetőségét látta benne, hiszen egy új felfedezés szerint egy fehérjével, ami a lánytól származik meggyógyulhatna. A zárójelenet ismét nagyon ütős volt, Cameron felajánlotta Chase-nek, hogyha már úgyis Valentin-nap van, akkor feküdjenek le egymással. Persze nem jött össze nekik, mivel Chase-nek nem volt elég vér a pucájában. :)

Szólj hozzá!

Címkék: doktor house house md

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr40367859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása