WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Bostoni halottkémek 6x14 Egészségben, betegségben

2008.03.06. 19:49 :: KitCat

Ez az epizód is nagyon tetszett! Jordan teljesen kibújt a bőréből, optimista lett, sütit sütött a munkatársaknak, mindenkivel kedves volt és a feng shui szerint rendezte be az irodáját. Persze még nem szabadott volna visszajönnie dolgozni, de ismerjük Jordant, amit akar, az meg is történik. Rögtön belekezdett egy ügybe, ahol egy fiatal lány esetében nyomoztak. Az áldozat egy másik nőt mentett meg egy késelőtől. Később a megmentett hölgy is meghalt, a lány nővére pedig a hullaházban öngyilkos lett. Jordan és az előző részben megismert Chandler nyomozó együtt kutattak a gyilkos után, s sikerült megtalálniuk őt, ám nem tudjuk meg, hogy a végén lecsukatták-e. A halott lány testvére nem halt meg, s a rész végén Jordan elment hozzá, s tőle sosem látott érzelmeket láthattunk.

A másik áldozat egy vőlegény volt, akit az esküvője előtt öltek meg a templomban egy fotóssal együtt. Nigel, Woody és Kate dolgoznak az ügyön. Először a menyasszony, utána a leendő após, majd a koszorúslány lesz a gyanusított, ám a végén kiderül, hogy az áldozat öccse volt a tettes.

Bug nagyon furcsán viselkedett még mindig, s senkinek nem mondta el, hogy mi történt a kihallgatásán, ám a végén megtörik és Jordan-nek elárulja, hogy milyen szörnyen bántak vele.

Szólj hozzá!

Címkék: bostoni halottkémek crossing jordan

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr32368837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása