WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Bostoni halottkémek 6x13 Utána, ha nem miatta

2008.03.05. 18:53 :: KitCat

A mai rész nem volt semmi. Végre egy sorozat, ahol minden egyes percben izgul az ember és élvezi a jeleneteket. Jordan-t ebben az epizódban hallucinációk gyötörték, minket meg szórakoztattak. Látta, amint Macy rózsaszín kesztyűben, egy plüss elefánttal takarított a konyhában, Woody egy tévéműsorban énekelt, szörös mellkassal és aranyékszerekkel, Bug a kádból dumált fején fürdősapkával, szóval minden nagyon muris volt. Apropó Bug. Át akarta vállalni Nigel-től a Jordan-pesztrálást, ám nem ért oda a lány lakására. Nem találták sehol, látszólag teljesen eltűnt, a lakása ajtaján pedig egy matrica volt, ami nagy amcsi modorral azt hirdette, hogy a nemzetbiztonság elvitte indiai kisbarátunkat. Szegényt avval vádolták, hogy egy vírust adott át az afgánoknak, sőt, ő maga is egy terrorista. A többiek mindent megtesznek, hogy kimentsék, ám a hatóságok hajthatatlanok. Szerencsére sikerül kiszabadítani őt, ám nem nagyon örülök a dolognak, de nem tudjuk, hogy mitől olyan elkeseredett. És ami a jó hír: Kate és Jordan végre összebarátkoztak, és Jordannak nincsenek már hallucinációi, mivel kiderült, hogy azokat csak a gyógyszerek okozták.

Szólj hozzá!

Címkék: bostoni halottkémek crossing jordan

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr70367169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása