WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

NCIS 4x01 Shalom

2008.03.04. 18:50 :: KitCat

Nagyon örültem, hogy a TV2 rögtön elkezdte adni az új évadot! Izgalmas nyitány volt, végre Ziva-val a középpontban. Az FBI elkezdett nyomozni utána, így menekülnie kellett. Nyomozgattak, bejött a képbe Gibbs, aki az elkeseredett Ziva miatt visszajött egy időre és megmentette a helyzetet. Nagyon tetszett, hogy Tony picit komolyabbnak tűnt a vezető pozícióban, McGee pedig fogyott vagy 10 kilót! Tök komolyan! Nincs már tokája, az arca is sokkal soványabb, röviden és tömören: nagyon szexi.

Azért remélem, hogy végre visszatér végleg Gibbs, persze borosta és hosszú haj nélkül. Azt hiszem, hogy egy idő után megfogják unni egymást az exfőnökével a mexikói tengerparton. Így beáll újra az NCIS-hez. :) De bárhogyis alakul majd a történet, biztos nézni fogom továbbra is ezt a sorozatot!

Szólj hozzá!

Címkék: ncis

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr92365143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása