WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Doki-Doc

2008.02.29. 19:18 :: KitCat

Tudom. Minden sorozatot megnézek, de ez van. A Dokira akkor szoktam rá, amikor a nyolcadikosok táncát gyakoroltuk az suliban vasárnaponként, s én mindig az utolsó pillanatig a szobában ültem, s pont abban az időpontban ment a Doki. Egy ideje már hétköznap délután adják. A legutóbbi pár rész igen szomorú volt, bár tudom, hogy nem tiszta öröm az élet, de egy sorozatban nézni a bánatot elég szörnyű.

Valamelyik nap egy üzletember felesége bement Cassidy dokihoz köhögést színlelve, hogy a férjének, aki nem ér rá orvoshoz menni, gyógyszert szerezzen. A nő kérésére a doki kimegy hozzá, de nem tudja megvizsgálni. Másnap beviszik a sürgősségire. Úgy tűnik, hogy végre pihenni fog, ám mikor meghallja az "angyal" énekét, újra munkába fog, azt mondja, hogy ihletet kapott. Először sokan azt hiszik, hogy csak képzelődött, ám egy idő után mindenki hallja a szellőzőből felzendülő dallamokat. Szegény pasi a sok munka miatt a gyereivel se foglalkozik, az állapota pedig rosszabra fordul. Cassidy doki megkeresi neki az "angyal"-t, aki nem más, mint az egyik karbantartó, aki munka közben énekel. A férfi a lány énekét hallva távozik el. És nincs happy end.

A mai részben doki barátjának fia, Raul az iskolában épp a zenekarral próbált. Az egyik kislány édesapja a tanár, nagyon jóban lesznek velük, így egyik este a tanárúr meghívja az egész bagázst egy étterembe, ahol zenél. A fellépés közben lezúg a színpadról. Doki elkezd aggódni érte, s egy csomó vizsgálat után kiderül, hogy egy halálos betegsége van, ami lassacskánt lebénítja, majd megöli. Itt azért volt egy kis happy end, hiszen az utolsó jelenetben a kislányával sétált, kezében bottal, de látszott rajtuk, hogy nagyon boldogok.

1 komment

Címkék: doki

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr70359832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

petlis 2011.11.03. 17:55:24

Szia :)
én is nagyon szeretem ezt a filmet, és szeretnék pát részt letölteni, esetleg nem tudod, hogy hol lehetne? ha igen kérlek írj nekem a barborka22@citromail.hu-ra köszii :)
süti beállítások módosítása