WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Tuti Gimi 2x03 Féktelenül

2008.02.24. 15:30 :: KitCat

Úgy döntöttem, hogy nem kezdek el még egy sorit gépen nézni, így a Tuti Gimi továbbra is a vasárnap délutáni programom lesz.

A mai rész is nagyon jó volt, Haley és Nathan megkapták a lány-, illetve legénybúcsújukat. Nathan kanos haverja szervezett sztiptíztáncosnőt, a többiek pedig hoztak egy nagy hordó sört, ám ezt meglátta két rendőrnő. Felmentek a lakásba, hogy kérdőre vonják a őket, de Tim azt hiszi, hogy ők a táncosok, így el kezd csípkelődni velük. Ennek az a vége, hogy beviszik a rendőrörsre, a buli pedig véget ér. Ezalatt Brooke és Peyton Haley-t kényeztetik. Kibérelnek egy luxus-limóterepjárót, elviszik egy fehérnemű boltba, ahol kisebb bemutatót is rendeznek, majd lerobban a járgányuk az út szélén, s jön egy autómentőfurgon, akinek a vezetője egy chippendalefiú, így vele együtt megy tovább a buli. Az utolsó állomás egy toplessbár, ahol egy igazi táncos tanítja Haley-t és a többieket a mesterség titkaira. Itt derül ki, hogy Brooke összes hitelkártyája le lett tiltva, s mivel nem tudnak fizetni, ott kell maradniuk mosogatni.

Nathan magányosan üldögél, mikor megérkezik az igazi sztriptíztáncosnő. Eleinte a csaj elfogadja, hogy Nathan nem akar tőle semmit, videójátkoznak, ám utána rányomul. Eközben Haley épp hazafelé tart, kiszáll a limóból és felmegy a lépcsőn. Ezután Nathant látjuk, aki épp leveszi a pólóját és valami ilyet mondd: Akarlak. Mikor a kamera az ágyat mutatja, megkönnyebbülve látjuk, hogy Haley fekszik rajta, s Nathan pedig elmeséli, hogy elküldte a csajt, mert Haley neki az egyetlen.

A felnőttek közt is zajlik az élet, Dan-t hazaküldik a kórházból, s azt mondják neki, hogy lassan kell felépülnie. Keith vezeti a boltot helyette, s munkát ajánl Lucasnak, ám ő átpasszolja azt fivérének. Dan irodájában Lucas talál egy dobozt, ami tele van róla készült képekkel, de ennek ellenére nem akar megbocsájtani neki, ám a rész legvégén úgy tűnik, segítő kezet fog nyújtani gyenge édesapjának a felépülés alatt.

Szólj hozzá!

Címkék: one tree hill tuti gimi

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr3352549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása