WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Lost 4x04 Eggtown

2008.02.22. 18:23 :: KitCat

Az eddigi részek közül, összességében ez volt a leggyengébb. Nem történt igazából semmi egetrengető, kivéve a legvégén, de ezt majd megtudjátok, ha elolvastátok a leírásom:

SPOILER SPOILER SPOILER

Locke és a velemaradtak jókedvűen élik mindennapjaikat Otherville-ben. Kate tervel valamit, s hála Hugo együgyűségének sikerül eljutnia Miles-hoz, akit Locke tart fogva. Arra kíváncsi, hogy a férfi tudja-e, hogy ki ő valójában és mit tett. Miles azt mondta, hogy csak akkor válaszol, ha megszervez neki egyetlen egy percet Bennel. Így hát Kate megkörnyékezi Sawyert, hogy segítsen neki. Kedvenc rosszfiunk elmegy Locke-hoz és elárulja neki Kate tervét, ezelatt a lány megszökteti Miles-t és elviszi Bennek. A szellemirtó alkut ajánl, azt hazudja a megbízójának, hogy Ben meghalt, amennyiben kap 3,2 millió dollárt. Locke rajtakapja őket, s megmondja Kate-nek, hogy reggelre menjen el innen. A lány ezután Sawyerhez megy és vele tölti az éjszakát, s miután reggel összevesznek, visszaindul a partra, ahol nem történik a rész alatt semmi extra. Jack visszatér Dan-nel és Charlotte-tal, akik este memóriapróbát csinálnak, a fiúnak három kártyát kell megjegyeznie, de evvel kapcsolatban nem derül ki semmi. Mivel Jack-ék nem tudják felhívni a hajót, a segítségüket kérik, így megtudják egy bizonyos Reginától, hogy semmilyen helikopter nem érkezett hozzájuk.

Az egészben a flashforward volt a legjobb. Kate tárgyalásait láthattuk, minden bűnéért el akarták ítélni, ám Jack mellette tanúskodott és azt hazudta, hogy csupán 8-an élték túl a zuhanást és Kate mentette meg őket. Miután Kate anyja visszalép a lánya elleni tanúskodástól, az ügyésszel megegyeznek 10 év felfüggesztettben. Ezután Kate hazamegy kisfiához, aki nagyon cuki, szőke és a neve Aaron....

Szólj hozzá!

Címkék: lost

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr25350523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása