WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

Dr.House-Visszatér a régi kerékvágás

2008.02.21. 21:00 :: KitCat

Ez egy igazi, tipikus, lelkizős rész volt. Ki kellett hevernie a sok nézőnek a tárgyalást, a nyomozást, na meg magát Trittert, s ez az epizód pont tökéletes volt erre. Láthattuk, hogy attól függetlenül, hogy House nem szokott le a Vicodinról és továbbra is olyan, amilyen volt, attól még ember. Megható volt a befejezés, Cameron szála viszont szerintem nem dobott a minőségen. Forman és Chase szegény most nem szerepelt annyit, de nekem nem is hiányoztak. Bár még mindig imádom ezt a sorozatot, úgy érzem, hogy kicsit vontatott volt ez a rész, remélem, hogy jövő héten felpörögnek az események! Itt egy kis idézet a az Anyaság című részből:

House: Szülést fogok vezetni.
Orvos: (szülész) Maga?
House: Elvállaltam az egyik betegemet, akinek a terhesgondozását intéztem. Persze egyikőjüknek majd felügyelnie kell.
Orvos: Mikor szül?
House: Márciusban.
Orvos: Az több, mint öt hónap.
House: Még szerencse, hogy kényelmes a fotel.

Szólj hozzá!

Címkék: dr house

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr66348992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása