WELCOME

Üdvözöllek a blogomban! Sorozatokról, filmekről, műsorokról, könyvekről és a világ más dolgairól olvashatod a véleményem! Ha van kedved írj kommentet! Üdv.: Kitti

Utolsó kommentek

LOST évadnyitás és Harry Potter

2008.02.08. 15:15 :: KitCat

Tegnap volt szerencsém a Lost 4x01 The Beginning of the End című évadnyitányához és nagyot csalódtam benne. Az ember elvesztette minden reményét, mivel már biztosak vagyunk benne, hogy ha kikerülnek a túlélők(vagyis inkább egy részül) a szigetről, nem lesz minden tökéletes. Jack beleőrül a szabadulásba, Hurley rossz sorsa jut, valaki meghal és senki sem igazán boldog.

Ettől függetlenül persze nagyon tetszett a rész, főleg azért mert a pár hónapos kihagyás után már nagyon hiányzott a LOST. Remélem az évad folytatása egy fokkal vagy netalán kettővel is jobb lesz! Azt hiszem pénteken lesz majd elérhető, szóval hétvégén újra az eltűnteké leszek.

Na meg Harry Potter-é. Szombaton jelenik meg az Halálos ereklyék, szóval szombaton az lesz az első dolgom, hogy elmegyek a TESCO-ba és megveszem szépen a könyvet. Nagyon kíváncsi vagyok a storyra, bár már jó pár dolgot tudok....sajnos

Szólj hozzá!

Címkék: lost harry potter charmed

A bejegyzés trackback címe:

https://kitti.blog.hu/api/trackback/id/tr46331334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása